Thuisverpleging Blankenberge: Heidi, Niels, Madina  & Benjamin

Recensies

Wat onze patiënten over ons vertellen? Lees hun getuigenissen. format_quote
star
star
star
star
star

Ik zal jullie zeker aanraden! Dank u voor de goede zorgen. Groetjes Sien.

Sien Vanacker

format_quote
star
star
star
star
star

Bij deze wens ik mijn bewondering en dankbaarheid uit te drukken voor de sterke professionaliteit van het Team Niels & Heidi van de thuisverpleging. Het was een onverwachte eerste kennismaking met het Team, en ik was heel benieuwd hoe dat zou verlopen. Ik ben “meer dan tevreden” over de 10 dagen wondverzorging dat ze mij zijn komen geven, en de echt professionele, zorgzame, en vooral ook de super hygiënische werking van de verzorging, en dit alles steeds met een accurate uitleg over de toestand en de vorderingen van de genezing. Superlatieven zijn hier niet nodig en ze zouden sowieso te kort schieten ! Voor mij een TOPPER die ik aan iedereen kan aanbevelen. Doe zo verder !

Gustaaf Van Damme

format_quote
star
star
star
star
star

Heel goed team, vriendelijk, stipt en heel goed in hun vak. Prima verzorging , een aanrader

Martine Ongena

format_quote
star
star
star
star
star

Topzorg door topverpleegkundigen. Heel professioneel, super correct, vriendelijk. Kwaliteit is voor hen een prioriteit. De patiënt en de zorgen staan centraal. Een voorbeeld voor andere praktijken.Oprecht merci!

Heidi Tijtgat

format_quote
star
star
star
star
star

Blij dat ik voor hen koos voor de nazorg van mijn operatie. Volgens mij een team mensen waar je in alles merkt dat ze de job van harte doen!! Super aangenaam in de omgang, begaan, maken tijd voor een vriendelijk gesprekje,... Kortom, een aanrader!

Jessie Wildemeersch

format_quote
star
star
star
star
star

Twee maal gedurende een aantal weken kon ik beroep doen op deze groep enthousiaste, vriendelijke, gedreven en bekwame verplegenden. Top dat deze mensen steeds bereid zijn om ons thuis de nodige hulp te verlenen, waarvoor oprechte dank. Als nodig neem ik zeker met hen terug contact op.

Hugo Vanbellingen

format_quote
star
star
star
star
star

Wat een goeie ervaring met Niels! Levitje is 3 jaar en vond het een toffe ochtend met Niels op bezoek… Echt top thuisverpleging.

Lesley Debroyer

format_quote
star
star
star
star
star

Les meilleurs infirmier tous d'une gentillesse inégalable. Les soins parfait, je les remercie tous du fond du cœur! Vraiment à conseiller.

Yolande Aelst

format_quote
star
star
star
star
star

Super en flexibele service met vriendelijke top mensen

Marleen Bonte

format_quote
star
star
star
star
star

Langs deze weg wens ik dit team toch wel even te bedanken voor de fijne zorgen, dankzij hen kon in al terug na 4 dagen aan de slag. Dank je wel

Jean-Pierre Geubbelmans

format_quote
star
star
star
star
star

Langs deze weg wens ik het ganse team van thuisverpleging Heidi, Niels, Stephanie & Madina hartelijk danken voor de professionele verzorging, bij hen voel ik mij echt op mijn gemak. Stipt, correct en bovenal heel sympathiek, echt TOP !

Roland De Bruyne

format_quote
star
star
star
star
star

Niels, we kennen je al van je beginjaren, professionaliteit ten top. Jammer dat je regio Brugge niet doet want we zouden onmiddellijk met jou terug in zee gaan.

Annick Van Ryckeghem

format_quote
star
star
star
star
star

Gedurende 2 maanden heb ik mij 2x daags door jullie team laten verzorgen. Dit gebeurde steeds, door elk van jullie, met enthousiasme, een lach en vooral met een groot professionalisme. Tevens kan ik jullie flexibiliteit enorm appreciëren. Het was nooit een probleem om de uren van jullie komst aan te passen. Nogmaals hartelijk dank.

Josiane Nelen

format_quote
star
star
star
star
star

In de 1ste plaats wil ik Niels en team bedanken voor de goede zorgen die jullie hebben verleend aan mijn schoonpapa. Jullie waren stipt en correct, begripvol en hadden oog voor omgeving en beleving. Jullie stonden open en er was een vlotte communicatie. Bedankt Niels voor de allerlaatste momenten! Je was er voor ons! Oprecht dank aan het hele team! Topteam!

Christel Laforce

format_quote
star
star
star
star
star

Perfecte verzorging, vriendelijk, gedienstelijk. Steeds op het uur van afspraak. Kortom zeer goede verzorging.

Chris De Bontridder

format_quote
star
star
star
star
star

Gedurende 3 weken kreeg ik wondverzorging van Thuisverpleging Blankenberge: Heidi & Niels. Elke dag , zelfs op zondag, was dit vriendelijk en heel professioneel team paraat. Elke keer werd ik begroet met een vriendelijke lach en een "hoe gaat het vandaag? " Zij oefenen hun zware beroep uit met hart en ziel en maken steeds tijd voor een aangename babbel. Na de verzorging kijk je al weer uit naar hun volgende bezoekje. Kortom, dit verplegend team is zeker een aanrader. Bedankt Heidi en Niels voor de goede verzorging.

Sylva De Baere

format_quote
star
star
star
star
star

Na mijn onverwachte operatie de hulp ingeroepen van dit team. Ik werd de dag zelf nog geholpen, ze kwamen onmiddellijk langs. Ook de professionaliteit van de verzorging was top. Ze namen hun tijd om alles te bekijken en hielden de evolutie in het oog om te vermijden dat er iets fout zou lopen. Met andere woorden: topverplegers en topservice!

Fiorina Di Rosa

format_quote
star
star
star
star
star

Hierbij wil ik graag laten weten dat Niels een super thuisverpleger is, heel bekwaam is en heel zacht en sympathiek mens is zo als de rest van zijn team. Ik ben heel tevreden over de verzorging!

Chantal Verstrepen

format_quote
star
star
star
star
star

Bij deze wil ik Niels en zijn collega's heel erg bedanken voor de goede zorg die ze aan mijn vader hebben gegeven, TOP! Wij kregen ook altijd goede feedback over de zorg! Dus een top team aan ons zeetje. Super bedankt!

Johan De Bree

format_quote
star
star
star
star
star

Hartelijk dank voor de dagelijkse bezoekjes de afgelopen weken. Altijd vol enthousiasme en flexibiliteit. Dankzij jullie werd de pijn dagelijks leefbaar en kan ik volop genieten van de dagelijkse bezigheden. Bedankt!

Nancy Wallaert

format_quote
star
star
star
star
star

Bedankt voor de super goede verzorging! Jullie zijn een fantastisch en professioneel team, steeds bereikbaar, vriendelijk, correct en stipt. Er wordt ook tijd gemaakt voor een babbeltje.. Veel respect voor jullie! Een dikke merci voor alles!

Mariane Alexander

format_quote
star
star
star
star
star

Thuisverpleging was totaal nieuw voor mij. Al snel was ik op mijn gemak door eerste verzorging. Elke dag opnieuw professioneel, zorgzaam, hulpzaam, ontzettend lief en vriendelijk. Niets is voor dit team te veel gevraagd. De verzorging die dit team geeft is echt TOP. Een aanrader voor iedereen!

Annelies Van Steendam

format_quote
star
star
star
star
star

Je krijgt niet alleen een fantastische verzorging, ze doen het ook steeds met een glimlach. Het hele team verzorgd je graag en bied je ook een luisterend oor als je het nodig hebt. Ze staan je graag bij met raad. Bedankt!

Katia Truyman

format_quote
star
star
star
star
star

Na mijn operatie zijn zij elke dag langsgekomen voor de wondverzorging. Altijd vriendelijk, stipt, goede en zachte verzorging. Ook staan ze klaar voor al je vragen. Ik raad iedereen aan om beroep te doen op hun professionele diensten!

Amber Robijn

format_quote
star
star
star
star
star

Hallo, met deze wil ik mijn bewondering en waardering uiten voor mijn thuisverplegers, Heidi, Caro, Niels en Stephanie. Dank aan jullie allen om iedere dag klaar te staan voor mij, corona of niet. Gelukkig en vooral gezond 2021.

Willy Vandewalle

format_quote
star
star
star
star
star

Ongelooflijke lieve mensen! Want het gaat niet alleen om wondverzorging of lekker onder de douche gaan... Het gaat om de diepmenselijke aandacht voor een patiënt, een praatje kan altijd, soms met méér, soms met minder tijd. Ik ben nogal een lastige patiënt, omdat ik constant vragen stel, en overal met mijn neus bovenop wil zitten. Ik ben nogal een specialleke wat herstellen betreft... Maar dat vinden ze juist leuk, ook al hebben ze nog nooit meegemaakt, wat ze nu met mijn been wonde meemaken... Ik ken mijn lijffie, zij staan open voor discussie, zij kennen hun vak door en door en samen komen we eruit, ook twee maanden na de operatie, blijven ze geduldig proberen... Nu is het weer aan de dokter, want méér kunnen ze niet doen. Ik kijk er elke dag naar uit, naar het bezoek van mijn guardian angels, maar véél langer mag het eigenlijk niet duren. Dank je wel lieverds, voor jullie glimlach, waar ik geen zicht op heb, maar die ik wel zie in de schittering van hun blik, boven het mondmasker. Goed dat ze ons allemaal een nieuwjaarskaartje, met gezicht, hebben gegeven + een heerlijke douchegel, zodat we nog lang kunnen nagenieten. Respect voor jullie dagelijkse strijd om het voor iedereen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Een aanrader, nee, een must voor iedereen die dagelijks zorg nodig heeft.

Mireille De Roose

format_quote
star
star
star
star
star

"Heel tevreden van het team na de wondverzorging en de 20 spuitjes. In tijden van corona werden de zo nodige hygiënische maatregelen genomen. Bedankt hiervoor! Vriendelijk, betrokken en correct. Veel respect voor deze thuisverpleging."

Els De Temmerman

format_quote
star
star
star
star
star

"Zeer vriendelijk en flexibele service! Al het mogelijke wordt gedaan om om het meest passende uur langs te komen. Professionele verzorging, antwoord op alle onzekerheden en er werd voortdurend aan alternatieve oplossingen gedacht om het mij zo comfortabel mogelijk te maken."

Thijs Morlion

format_quote
star
star
star
star
star

"Wat ze over zichzelf schrijven klopt 100%. Toppers jullie!"

Dirk Van de Vliet

format_quote
star
star
star
star
star

"De super verzorging steeds op het afgesproken uur en hun nooit aflatende vriendelijkheid en behulpzaamheid. Heel bekwame verpleging . Ben blij dat ik hen leren kennen heb."

Anne Marie Van Brabandt

format_quote
star
star
star
star
star

"Een hele dikke merci Heidi, Caro en Niels om elke dag opnieuw het beste van jullie zelf te geven om mijn ouders te verzorgen. Onze dankbaarheid is met geen woorden uit te drukken! Topteam!!!"

Cathy De Vleesschauwer

format_quote
star
star
star
star
star

"Heidi, Caro en Niels hebben 3 jaar voor mijn moeder gezorgd met veel liefde, geduld, enthousiasme en professionalisme. Wij zijn ze heel dankbaar hiervoor."

Michele Geldhof

format_quote
star
star
star
star
star

"Bedankt Niels, Heidi & Caro. Ik had jullie nodig voor wondverzorging en spuitjes. Jullie waren altijd bereikbaar, even vriendelijk, steunend, zorgzaam. Altijd stipt op tijd. Maar vooral: ik was geen nummer! Jullie ZORGden voor mij. Dikke merci!"

Els de Brouckere

format_quote
star
star
star
star
star

"Bijna zeven maanden lang hebben jullie mijn vrouw Anny thuis de beste zorgen gegeven. Driemaal per dag waren jullie op bezoek altijd even vriendelijk en bezorgd, ik genoot zelf van ieder bezoek en gesprekje. Mijn oprechte dank en respect voor dit uitstekend team."

Julien Vantorre

format_quote
star
star
star
star
star

"Heel vriendelijke, correcte en stipte mensen. De beste thuisverpleging van de streek!"

Fransien Simons

format_quote
star
star
star
star
star

"Niels is een zeer vriendelijke en betrouwbare verpleger met een grote verpleegtechnische kennis. Je kunt er met ieder probleem terecht. Een echte aanrader!"

Anneleen Sanders

format_quote
star
star
star
star
star

"Heeft de wondverzorging van mijn opa uitgevoerd en dit is zeer goed verzorgd geweest en is nu mooi genezen! Wij raden jullie zeker aan."

Charlotte De Groote

format_quote
star
star
star
star
star

"Zeer goede verzorging vriendelijkheid.Deze persoon krijgt de maximum aan sterren dus vijf."

Jenne de Pourcq

format_quote
star
star
star
star
star

"Super goeie verzorging, altijd met een smile."

Sabine Tant

format_quote
star
star
star
star
star

"De hulp, uitleg en de vriendelijke stiptheid van gans het team top!"

Linda Decorte

format_quote
star
star
star
star
star

"Super vriendelijk en meest bekwame thuisverpleging ooit! Steeds op het afgesproken uur en toch altijd tijd voor een babbel. Nemen tijd voor hun patiënten!"

Lindsay Vandierendonck

format_quote
star
star
star
star
star

"Hele vriendelijke mensen, stipt, zorgvuldig, en met een bijzonder goed "gevoel" naar de betrokkenen toe."

Rita Louagie

format_quote
star
star
star
star
star

"Super lief en zorgzaam team! Maken echt tijd voor hun patiënten!"

Laurence Ketels

format_quote
star
star
star
star
star

"Thuisverpleegkundigen met de kwaliteiten en het hart op de juiste plaats! Persoonlijk, vriendelijk en altijd paraat!"

Marie-Louise Dupon

format_quote
star
star
star
star
star

"Lieve en zorgzame verpleegkundigen! Goede en stipte verzorging. Steeds met de glimlach. Aanrader!"

Liliane Peetermans

format_quote
star
star
star
star
star

"Ik ben zeer tevreden met jullie ondersteuning en zorgen! Dankzij jullie is mijn zelfredzaamheid omhoog gegaan. Jullie staan steeds voor ons klaar met professionele raad en daad. Dankjewel."

Frieda Mestdagh

format_quote
star
star
star
star
star

"Professioneel , correct, stipt, klantvriendelijk en niets is teveel gevraagd. Kortom thuisverpleging met een hart voor mensen."

Ronny Vande Pitte

format_quote
star
star
star
star
star

"Na men schouderoperatie heel goeie verzorging gehad. bekwame lief team met goeie vakkennis en met oog voor het sociale/menselijke contact."

Inge Debacker

format_quote
star
star
star
star
star

"Heel goede verzorging en heel vriendelijk!"

Annie Delobel

format_quote
star
star
star
star
star

"Super service! Zeker en vast een aanrader! Dankje voor de goede zorgen!"

Jeroen Decoster

format_quote
star
star
star
star
star

"Niels is een superlieve verpleegkundige met aandacht voor zijn patiënten. Top!!"

Fran Vanmassenhove

format_quote
star
star
star
star
star

"Niels, Je bent iemand die heel professioneel is. Terwijl je de wonde heel precies en nauwkeurig verzorgt, ben je rustig, vriendelijk en goedlachs. Ik voelde me op mijn gemak. Als het nog eens nodig is, ik weet je te vinden!"

Hannah Stroobant

format_quote
star
star
star
star
star

"Snelle service, heel goeie verzorging en zeer vriendelijk! Een echte aanrader"

Ann Dewaele

format_quote
star
star
star
star
star

"Proficiat aan het team voor de kleine wondzorg in Blankenberge!"

Jean Pol Ledouble

format_quote
star
star
star
star
star

"Niels en Heidi hebben enkele maanden 3x/dag mijn mama verzorgd. En meer dan verpleging alleen, een babbeltje, extra moed inspreken, contact met mij. Ze stralen enthousiasme uit en doen hun werk met veel passie. Ik kan ze enkel aanraden!!!!

Jessy Jonckheere

format_quote
star
star
star
star
star

"Een topteam! The BEST in town.."

Louise Dewachter

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x